Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Karlović: Pribojavao sam se Olimpije

19.09.2011. 22:00
Karlović: Pribojavao sam se Olimpije


Cijela prva momčad Dugog Sela preselila je u Zadar, tako da u ovo trenutku početni sastav Zadra je Lana Jalžabetić, Tomislav Maraković i Domagoj Maglić


Stolnotenisači Zadra pobjedom su ušli u novo prvenstvo. U prvom kolu stolnoteniske (vjerovali ili ne) Superlige Zadrani su slavili na gostovanju u Osijeku kod Olimpije. Osječka momčad je novi prvoligaš i nije bila favorit u ovom susretu, no poznato je da je Donat u odnosu na prošle sezone poprilično oslabljen, tako da će se ove sezone itekako morati pažljivo govoriti o tome je li ili nije Donat favorit u nekoj utakmici.
Ovaj put su Zadrani u sezonu krenuli s kompletno novim sastavom. Cijela prva momčad Dugog Sela preselila je u Zadar, tako da u ovo trenutku početni sastav Zadra je Lana Jalžabetić, Tomislav Maraković i Domagoj Maglić, a u subotu su se susreli s poprilično iskusnom osječkom momčadi, koju su predvodili veterani Knežević i Atiković. U konačnici je bilo 4:1, a pobjede Donatu donijeli su Jalžabetić (dvije) i Maglić, a četvrti bod stigao je nakon dvoboja parova.
– Olimpija je itekako momčad koja izaziva respekt i ja sam se pribojavao ovog gostovanja – ističe trener Donata Denis Karlović, koji je u konačnici itekako bio zadovoljan uvodnom pobjedom.
– Osječani imaju dva superiskusna igrača, Kneževića i Atikovića, koji možda nisu više u nekoj super formi kao što su znali nekad biti, ali definitivno imaju kvalitetu, a definitivno i iskustvo da odigraju jednu ili dvije utakmice vrhunski. Na mjestu trećeg igrača došao im je i kvalitetni srpski igrač Borčić, tako da je definitivno riječ o jakoj momčad protiv koje će mnogi imati problema. Baš zato sam prezadovoljan ovim rezultatom.
Vi imate poprilično težak posao, od jedne solidne mlade momčadi, napraviti konkurentan sastav?
– Sigurno neće biti lako. Ipak se radi o igračima koji nikada nisu igrali u nekom jačem klubu. Ali radi se o dobrim, mladim igračima i sada treba raditi. Idući dvoboj nam je za tri tjedna, a sva trojica će doći dva tjedna prije na trening – dodao je Karlović.
U drugom kolu, koje je na rasporedu za tri tjedna, Donat će ugostiti drugo osječku momčad Vodovod. Oni su u prvom kolu glatko dobili oslabljeno Dugo Selo.