Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Milin: Ovako će teško ići u prvenstvu

19.10.2013. 22:00
Milin: Ovako će teško ići u prvenstvu


Zaslužena pobjeda Rijeke, a mi možemo pričati koliko hoćemo da smo propustili veliku šansu – kaže Ferdo Milin


Nakon pobjede protiv Zadra od 3:0 Matjaž Kek, trener Rijeke, bio je zadovoljan. Ne toliko igrom, jer je i sam priznao da se momčad mučila u prvom poluvremenu, koliko rezultatom.
– Zasluženo smo pobijedili, ali nije bilo lako igrati u prvom poluvremenu u ambijentu teatra, u gledališću, kako mi kažemo u Sloveniji. Ali onda smo ipak materijalizirali ono što smo tražili cijelu utakmicu. Zadar je bio korektan, njima želim sve najbolje – kaže Kek.
Nesklad u prvom poluvremenu ipak je imao i svoje razloge.
– I dalje ne očekujem da “umiremo u ljepoti”. Jer mi tek par dana treniramo zajedno, a još su u posljednjoj liniji igrala dva hrabra mladića (Datković i Mitrović op.a) koji su igrali pošteno, i u njima sad imam rješenje više. Presporo smo izlazili iz zadnje linije, a i kad smo probili bok nismo ulazili u prostor prve stative kako smo se dogovorili. Kasnije kad smo postigli gol, probudili smo i energiju Kantride i sve je bilo lakše – nastavio je trener Rijeke.
Ferdo Milin nije izgledao kao trener momčadi koja je na kraju doživjela težak poraz, možda i zbog toga što je moglo završiti i lošije da su Sharbini i Mujanović iskoristili dvije velike prilike.
– Vidi se da Rijeka živi svoj nogometni san, ima sjajnu atmosferu. Zaslužena pobjeda Rijeke, a mi možemo pričati koliko hoćemo da smo propustili veliku šansu. Igrači se nisu pridržavali ničega što smo se dogovorili. Moramo se zamisliti oni i ja, ovako će teško ići u prvenstvu – rekao je Milin.