Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

U Vukšiću počupali smilje

19.10.2016. 22:00
U Vukšiću počupali smilje


Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 31-godišnjakom koje se sumnjiči da su u kolovozu, na plaži Katarelac na Pagu, provalili u automobile u vlasništvu hrvatskog, francuskog i talijanskog državljanina te otuđili novac, dokumente i mobitele. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv njih se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teških krađa.
U noći s utorka na srijedu, u Novogradiškoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije trgovačkog društva te otuđio alkoholno piće. U srijedu poslijepodne, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s nekoliko stotina kuna i dokumentima u vlasništvu njemačke državljanke. Krađa je evidentirana i oko podne, na Obali kralja Petra Krešimira IV. u Biogradu, a ukraden je mobitel u vlasništvu 31-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.
U proteklih nekoliko dana, u polju u Vukšiću, nepoznati je počinitelj iščupao i otuđio smilje u vlasništvu 76-godišnjaka vrijedno nekoliko tisuća kuna.