Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Goran Reljić spasio mladiće iz automobila pod morem

Autor: Marija Knežević

19.11.2008. 23:00
Goran Reljić spasio mladiće iz automobila pod morem

Foto: Vedran SITNICA



Goran Reljić, zadarski borac ultimate fighta izvukao je dvojicu mladića iz automobila kojim su u noći 15. studenog sletjeli u more. Mladići su u Zadar dolazili iz Privlake, a u more su sletjeli u okuci kod Sfinge.
Reljić stanuje u blizini mjesta nesreće. Čuo je što se dogodilo i istrčao iz kreveta. U donjem rublju skočio je u more, razbio je staklo na opel tigri i izvukao dvojicu mladića. Nakon toga ponovno je zaronio da provjeri ima li još unesrećenih.
– Taman sam došao kući i legao. Čuo sam da je auto sletjelo u more i izletio vani. Sjećam se da je bilo hladno, ali ne znam koliko je točno bilo stupnjeva. Uglavnom, nije bilo strašno. Puno auta sletjelo je u more pred našom kućom, dogodi se to svako malo. Moj otac je već 3-4 puta skakao i izvlačio ljude. Bilo je svega, i razbijanja stakla i prevrtanja i skorih utapanja – kaže Reljić koji o svom hrabrom potezu nije htio puno govoriti.
– Nije to ništa posebno, mislim da bi svatko na mom mjestu isto postupio – kazao je skromno Reljić dodavši kako nije htio sa pričom izlaziti u javnost i kako ne misli da je učinio nešto o čemu bi novine trebale pisati.
Reljić je 25. listopada zbog ozljede leđa propustio meč sa brazilskim borcem Thalesom Leitasom, no unatoč ozljedi skočio je u more i spasio mladiće.