Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ciglana na javnom uvidu

19.11.2010. 23:00
Ciglana na javnom uvidu


Ninski gradonačelnik Emil Ćurko i članovi njegova stručnog kolegija odlučili su da se ponovno na javni uvid stavi prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambene i turističke zone “Ciglana” i to od 26. studenog do 6. prosinca.
Prijedlog UPU-a stambeno-turističke zone “Ciglana” koji je do sada već bio na javnom uvidu građanima, bit će istaknut u dvorani ninskog Doma kulture i moći će se uz pojašnjenja stručne osobe iz Odjela za komunalnu djelatnost grada Nina detaljno razgledati svakog radnog dana, od 8 pa do 14 sati. Mogući prijedlozi i primjedbe te druga pojašnjenja vezana uz ovaj dokument, zainteresirani će građani moći upisati u posebnu knjigu dok traje uvid.
Javna rasprava o planu sazvana je za 26. studenoga u prostorijama Doma kulture s početkom u 9 sati.
Pisana očitovanja, mišljenja, primjedbe na prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambeno-turističke zone “Ciglana” Nin, moći će se dostaviti nositelju izrade Gradu Ninu najkasnije do završetka javnog uvida. Očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu čitko napisani te potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja neće se po odluci ninskih Gradskih vlasti uzeti u obzir prilikom sastavljanja izvješća o javnoj raspravi.