Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadrani nisu zaboravili na male anđele

Autor: Irena Jurjević

19.12.2012. 23:00
Zadrani nisu zaboravili na male anđele

Foto: Marin GOSPIĆ



Prikupljamo donacije i prodajemo proizvode po simboličnim cijenama kako bismo skupili novac za udrugu, pojasnila je Marina Tomić koja je jučer donacije prikupljala zajedno sa svojim kolegama Igorom Grozdanom, Mateom Juričević te Hrvojem Čirjakom
“Anđeli za njih” naziv je humanitarne predbožićne akcije udruge “Jak kao Jakov” za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, a koju su jučer na Narodnom trgu organizirali sveučilišna organizacija HSS-a u suradnji s Organizacijom mladih.
– Prikupljamo donacije i prodajemo proizvode po simboličnim cijenama kako bismo skupili novac za udrugu, pojasnila je Marina Tomić koja je jučer donacije prikupljala zajedno sa svojim kolegama Igorom Grozdanom, Mateom Juričević te Hrvojem Čirjakom iz Party shakers tima koji je za građane tog jutra izveo glazbeni DJ/bongos performans.
Jučer su se na glavnom zadarskom trgu prodavali ručno izrađeni anđeli, šalovi, čestitke s dječjim crtežima, kalendari i privjesci za koje su zaslužni članovi udruge “Jak kao Jakov”.
Već u prvom satu akcija je i privukla prve zainteresirane, a sav prihod koji su građani odlučili dati u ovu svrhu bit će upućen djeci smještenoj na hematološkom i onkološkom odjelu KBC Rebro, kao i najugroženijim obiteljima oboljele djece.
Akcija se uklapa u predbožićno vrijeme kada se odvijaju brojne humanitarne akcije koje pokazuju da Zadrani znaju pokazati veliko srce, a posebno kada su u pitanju djeca i to ona koja se moraju boriti s bolešću. Zadrani nisu zaboravili na male anđele.