Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Lisica je stalno govorio da nikome nije ostao dužan

19.12.2013. 23:00
Lisica je stalno govorio da nikome nije ostao dužan


Radnice Adrije čija agonija traje već više od godine dana ponovno su se našle pred nepremostivim problemom, a bez podrške i vjere u državne institucije.
Njih nešto manje od 300 odlučilo je u srijedu zatražiti svoj novac, teškom mukom zarađene plaće, pa su se nešto iza 14 sati okupile na Bulevaru, pred takozvanom zgradom NEC gdje je od polovine listopada bilo sjedište tvrtke Adrija Zadar 1 d.o.o. Vlasnici te tvrtke su Neven Badurina i Jadranko Lisica koji su 18. listopada prošle godine od Miodraga Lacića na godinu dna unajmili tvrtku u Gaženici. Zakup je istekao, a radnicama je dio plaće za listopad obećan najkasnije do polovine studenog. Prošla je i polovina prosinca a one nisu dobile niti lipu od sada već bivšeg poslodavca.
– Kad je istekao zakup, Badurina i Lisica su nam rekli da će nam oni isplatiti polovinu plaće, a polovinu Lacić. Lisica je stalno govorio da nikome nije ostao dužan pa da neće ni nama. Evo, koji je danas već datum i ništa od njegova obećanja i njegovih riječi. Barem su nam mogli to uplatiti da dostojanstveno dočekamo Božić.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU