Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

U siječnju do granica izdržljivosti

19.12.2013. 23:00
U siječnju do granica izdržljivosti


Jučer je održana konferencija za medije na vidikovcu ulice Hrvatskog Sabora s temom prvog SUWE festivala u Europi koji će se održati 28. siječnja 2014. godine u Zadru.
– Glavni sponzor ovog festivala je Red Bull, istinski zaljubljenik i sponzor svega otkačenog i ekstremnog. Na inicijativu naših poznanika i redovitih gostiju grada Zadra u turističkoj sezoni, ideju smo prezentirali tvrtci Red Bull koja nije dvojila ni trenutka za suradnjom. Glavni nositelj ovog projekta je KUD Bleke i Konji čiju realizaciju supotpisuju frontman grupe Sexymotherfuckers Ivo Petrić, DJ Bush i DJ Nesho. Njihova pomoć i nesebično zalaganje garancija je poznatih međunarodnih i domaćih izvođača na pozornici te večeri, kažu organizatori.
Karte će biti u prodaji od 7. siječnja na nekoliko prodajnih mjesta o kojima će zainteresirani biti obavješteni na facebook stranici Konji – nezavisna lista za grad Zadar.
Ulaznice za festival stoje 180 kuna u pretprodaji i 250 kuna na dan održavanja. U tu cijenu je uključena konzumacija hrane i Red bulla, a sve ostalo bit će po popularnim cijenama. Izvođači i mjesto održavanja festivala poznati su samo organizatorima. Za publiku će biti organizirani “sabirni” centri s kojih će biti odvezeni taxi službom u “nepoznato” zbog avanturističkog duha i diskrecije same zabave. Festival počinje u 17 sati i traje do granice izdržljivosti svih nazočnih.