Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

I dalje to ne izgleda dobro

Autor: Viktor Bogut

20.01.2010. 23:00
I dalje to ne izgleda dobro

Foto: Vedran SITNICA



U Splitu je morao zaigrati i Davor Karlović, čovjek kojemu je pukla tetiva na ramenu. A Split je strašno slab


PMorao je i Davor igrati – kazao je čelni čovjek struke Donata Denis Karlović u subotu nakon dvoboja sa Splitom. I to nije pozitivno za zadarsku momčad. Zašto? Prije svega zato što Tomislav Kolarek i Stipe Josipović nisu bili sposobni pobijediti jednu od najslabijih momčadi lige. Nije dobro. Stipe Josipović ponovo je izgubio. I to je Split prije dvoboja parova dovelo u vodstvo od 2:1. Stislo je tad Zadrane. Morao je ući i Davor Karlović. Ozlijeđen. I to s kakvom ozljedom.
– Pukla mi je ova tetiva na ramenu. Nije dobro – kazao je Davor Karlović. “Naravno”. Pukla je ona tetiva desne ruke. I s tom ozljedom je on igrao. Kako?
– Samo sam stajao i prebacivao lopticu. I parovi su se dobili. Donat je izjednačio na 2:2. Onda je Kolarek ponovo dobio. Uspio je i Josipović dobit nekog klinca i u konačnici je Donat slavio 4:2. Da je bilo 3:3 ponovo bi igrao Karlović. Bolje da se to nije dogodilo. No unatoč pobjedi, Zadranima predstoje teški dani. Jako teški. Borba za doigravanje još traje. I neće biti laka. A Karlović dugo neće biti spreman igrati. Za pravo.
– Dva mjeseca bit ću “out”. Sreća u nesreći je ta da u tom periodu ipak imamo lakše utakmice.
U idućem kolu Donat će dočekati momčad Frima, druge postave Zagreba. Zapravo gotovo treće, pošto su neki igrači posuđivani. I taj tim je još lošiji od onog splitskog. Nemaju nijednu pobjedu. Od njih ne treba strepjeti. No Josipović mora igrati bolje, jer će i u tom dvoboju biti problema.