Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Goran Burčul kandidat za načelnika Galovca

Autor: Velimir Brkić

20.01.2013. 23:00
Goran Burčul kandidat za načelnika Galovca

Foto: Velimir BRKIĆ



 Goran Burčul, predsjednik HSP dr. Ante Starčević u Galovcu, bit će kandidat za načelnika ove političke stranke u ovoj samostalnoj općini na lokalnim izborima u treću nedjelju u svibnju, obznanjeno je u subotu navečer na sastanku podružnice u privatnoj kući “kod spomenika”.
– Na izbore HSP dr. Ante Starčević u Galovcu izlazi samostalno, rekao je Goran Burčul, prvi obznanjeni kandidat za načelnika u ovoj politički turbulentnoj općini, te nastavio:
– Aktualna općinska uprava na čelu s HDZ-ovim načelnikom u protekle dvije i pol godine od kada su na vlasti, vodila je promašenu politiku koja je izazivala sukobe i izolaciju. Žalosno je da zbog politike brat s bratom ne priča, a Vijeće i načelnik uopće ne surađuju, govori Burčul, predsjednik županijske Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata.
Ocijenio je kako je “Galovac na koljenima”, općina slučaj u kojem se nogostup izgrađuje dužinski, ali nedovoljno širok, u kojem je zapuštena županijska ljepotica – nogometno igralište, roditelji nemaju vrtić za svoju djecu, u kojem se asfaltiraju ulice po podobnosti…
– Ravnokotarski Galovac to nije zaslužio. Dosta je politike izolacije, bahatosti i inata. Borit ću se da to bude drugačije i da Galovcu damo prigodu da se na lokalnim izborima izborimo za jedinstvenu stranku Galovac, bez podjela i svađa, za dobrobit svih Galovčana, od novorođenog djeteta do ljudi u jeseni života. Želja mi je ujediniti ljude, naglasio je Burčul.
– Počašćen sam što mi je vodstvo stranke ukazalo povjerenje. Galovac zaslužuje bolju općinsku vlast, načelnika i bolju politiku koju će provoditi HSP AS, zaključio je Goran Burčul.