Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Na Bokanjcu gorio Slavko Lilyć

20.02.2012. 23:00
Na Bokanjcu gorio Slavko Lilyć


Slavko Lilyć proglašen je krivim sinoć na Bokanjcu (i to bez PDV-a) za to što se narodu ne diže (natalitet) pa više nema ni ljudi za pijacu napunit, ali i za to što se riječ ‘šport’ promijenila u ‘sport’ pa Bokanjani ne znaju više hoće li u športsku ili sportsku kladionicu. Optužili su ga Bokanjani i za to što nije dao zaposlenicima Vjesnika da ga kupe za jednu kunu, ali i štošta drugo, pa tako uprizorenju svima znanog hrvatskog političara nije preostalo ništa nego da se prelije petrolejem i pripali i s nekoliko baklja kako mu i doliči.
– Izabrali smo ga jer je otpočetka drzak prema ljudima, zauzima stav na koji će se teško ovaj narod priviknuti, pojasnio je Zoran Krizman koji je  provodio volju naroda i Krnjino spaljivanje.
Otkrio je Krizman i to kako će Čačić biti sljedeća žrtva:
– On je sljedeći u planu. Jer, maškare do ponoći imaju odvezane ruke i možemo raditi što god hoćemo. A ovaj sada gori da bi se drugi bojali i da bi bio primjer drugima. U suprotnom neće biti dobro, upozorio je Krizman.
Zabava se nastavila u obližnjem šatoru gdje su se dijelile brojne nagrade, počevši od najboljih grupnih, pojedinačnih, dječjih maski te za najbolji maškarani par. Ni nagrade nisu bile za bacit’. Pršut, šokol, sir, mobitel te pića bitan su motivirajući faktor na bokanjačkom maskenbalu gdje se pozorno trebala pratiti i lutrija u sklopu koje se kao najvrjednija nagrada dijelio usisavač. Organizatori, Društvo Bokanjac, pobrinuli su se da niti jedna nagrada ne vrijedi manje od deset kuna koliko je koštao tiket, tako da se u lutriji moglo sudjelovati bez rizika.
Za večernji program uz karaoke najavljen je dolazak i Bepa Matešića i Davida Ricova, ali i finalistica s prošlogodišnjeg natjecanja „Bokanjac traži zvijezdu” Anđele Krizman i Josipe Zekanović.