Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Hari dobar i u umjerenijoj klupskoj varijanti

20.03.2011. 23:00
Hari dobar i u umjerenijoj klupskoj varijanti


Iako je pred  zadarskom publikom nastupio prije nepunih pet mjeseci  Hariju Rončeviću i dalje polazi za rukom značajno napuniti i poveće koncertne  prostore kao što je Arsenala.
– Dobra večer Zadre, jesam  li vam dosadio? upitao je  odmah na početku pjevač publiku. Prvi dio koncerta  Rončević je odlučio ostaviti  za neke novije uratke s njegovog posljednjeg albuma  “390” izdanog 2009. godine.  “Da zavolija te ne bi” i “390”  neke su od novijih pjesama  predstavljene u Arsenalu, no  publika je na svoje, ipak došla  kada su na red došle već  svima poznate “Getanin”, “Tuga s juga”, “Ostani s njim”, ali  i Oliverova “Još ovaj put”.
 Za razliku od njegova klasičnoga, koncertnog nastupa,  u Maraschinu krajem listopada prošle godine, Rončević  je u petak navečer Zadranima  priredio nešto umjereniju  klupsku varijantu, namijenjenu cupkanju uz visoke stolove  postavljene na podiju ispred  pozornice. Oni hrabriji,  smješteni u gužvi u pozadini,  odlučili su se i za pokoju  koreografiju u vlastitom  aranžmanu.
Nakon Zadra, Harija  Rončevića će moći pogledati i  Riječani gdje će nastupiti 8.  travnja u Stereo dvorani.