Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Predsjednik Boris Bore Glavan

20.03.2012. 23:00
Predsjednik Boris Bore Glavan


U multimedijalnoj dvorani osnovne škole u ponedjeljak navečer održana je Izborna skupština općinske organizacije HDZ-a. Nakon intoniranja himne i minute šutnje u spomen na dr. Franju Tuđmana krenulo se u izbor novih članova u stranačka tijela. Kandidaturu za predsjednika istaknuo je stari predsjednik Boris Bore Glavan, dok mu je za protukandidata Dragan Glavan predložio Ivu Surića, aktualnog načelnika Općine Privlaka. Nakon tajnog “pripetavanja” Boris Bore Glavan odnio je pobjedu dobivši 43 glasa, dok je Surića podržalo njih 26.
U Općinski odbor izabrani su: Nikica Mustać, Mirko Kobaš, Robert Grbić, Zoran Surić, Martina Mustać, Frane Grbić, Ante Mustać, Tomislav Grbić i Željko Glavan, u Nadzorni odbor Berto Šango, Marinko Glavan i Niko Mustać, za izaslanike na skupštinu Županijskog odbora Dragan Glavan, Nikica Begonja i Boris Bore Glavan, koji će ujedno biti i izaslanik na 15. općem saboru HDZ-a.
Zahvaljujući na ponovno ukazanom povjerenju Glavan je istaknuo da su pred njime dva zadatka.
 – Svojim radom i zalaganjem izmirit ću i homogenizirati privlački HDZ, tako da budemo što čvršći i jači, a drugi cilj mi je ojačati redove s mladim snagama te se pripremiti kako bi HDZ na nadolazećim lokalnim izborima ponovno osvojio vlast u Privlaci, istaknuo je Glavan.