17 °C
Online izdanje
Srijeda, 29.ožujka 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Sport
RSS feed
Današnji broj
Sport
Povratak
Filipi za zlato protiv Francuza Biongoloa
Piše: Drago Bajković
Foto: FAH

Toni Filipi, zadarski boksač u teškoj kategoriji plasirao se u finale Europskog prvenstva za seniore do 22 godine koje se održava u rumunjskoj Braili. U polufinalnoj borbi bio je bolji od Ukrajinca Ramazana Muslimova. Suci su na kraju jednoglasnom odlukom na bodove 5:0 pobjedu dali Filipiju. Filipi je tom pobjedom osigurao srebrno odličje.

- Vjerujte, nije mi bilo lako kada su suci trebali donijeti odluku. Znao sam da sam pogađao čišće od njega, jedino sam se mogao nadati da su i oni to prepoznali. Tako je i bilo, kada su podignuli moju ruku i proglasili me pobjednikom nisam znao što da radim od sreće. Presretan sam, nemam riječi kojom bih Vam opisao kako se osjećam - kazao je za HRT, Radio Zadar, Toni Filipi.

Finale je na rasporedu danas. Toni će u borbi za zlato boksati protiv francuskog prvaka Paula Omba Biongoloa, sudionika OI u Riju.

- Čovjek je u finalu isto kao i ja, znači i on se s punim pravom nada zlatu. Na meni je da mu to onemogućim. Težak meč će biti, zlato želim više od ikoga. Stigao sam blizu trona, zašto se na njega ne i popeti. Odlično se osjećam i dat ću sve od sebe. Hvala svima na podršci, to mi stvarno puno znači.

Trenutno nema komentara

Niste registrirani?

Registrirajte se ili logirajte kako biste iskoristili pune mogućnosti portala Zadarskog lista. Besplatno je!

Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr