Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Lampaše otvara Neda Ukraden

20.04.2011. 22:00
Lampaše otvara Neda Ukraden


Počevši od ovog vikenda  Zadar dobija svoje Lampaše.  U prostorima nekadašnje Bille ove subote nastupiti će Neda Ukraden i Ivan Volaric  Zak, ujedno i suvlasnik kluba  koji je najavio za naredne vikende i gostovanja Zlatka Pejakovića, Gazdi i Siniše Vuce.  Bez obzira na srčane reakcije  Zadra i njegove okolice na  nedavnu presudu hrvatskim  generalima te ponovno aktualiziranje problematike Domovinskog rata, Ivan Volarić  Zak kazuje da ne strahuje za  moguće ekscese na otvorenju  kluba:
– Ne strahujem iz razloga jer  je Neda također Hrvatica kao  i ja i mi ne dolazimo u nikakvim lošim namjerama. Naravno, ima više pjevača koji su  za vrijeme rata bili u Beogradu pa su dobro prihvaćeni  u ovom kraju, pa mislim da ne  bi trebalo biti nikavih problema, pojasnio je.
Za sada sve pripreme idu  prema planu, i bolje nego što  su očekivali, kazuje:
– Krajnje finese su u tijeku.  Na Facebooku imamo preko  tisuću potvrđenih dolazaka.  Bit će to jedno pravo otvorenje, prava fešta kako smo  i planirali da će biti u ovom  kraju. Jer, i tu ljudi vole dobru  zabavu i provod. Klub će zapošljavati petnaestak ljudi.  Napravit ćemo sve da bude  na najvišoj razini što je moguće, u suradnji sa našom  zaštitarskom firmom, kao i  policijom. Mi smo i inače jedan od rijetkih klubova koji  ima osiguranje i na parkingu  jer smatramo da je to jako bitno kako bi red i mir bio u  punom smislu, kazao je Zak  koji je na ideju o otvaranja  zadarskih Lampaša došao budući da tu ima višegodišnjeg  prijatelja Tomu Šarića s kojim  i otvara klub:
– On je domaći čovjek, a i ja  sam poludalmatinac, tako da  ću sad imati malo više razloga  da ovo ljeto provedem u Zadru.
Neuspjeha se ne boji, usprkos tome što su u Zadru  narodnjački klubovi poput  Skippera i Stressa u Zadru  nakon nekog vremena
– Što se tiče termina “narodnjački”, rekao sam da nismo klub takve vrste jer ćemo s  vremenom ugostiti i neke strane DJ-eve. Trenutačno smo u  pregovorima s nekim domaćim pjevačima poput Zlatka Pejakovića, tamburaškog  sastava gazde, Vuce… Bazirat ćemo se na domaćoj i stranoj  glazbi. S vremena na vrijeme  ću nastupati i ja, s obzirom da  ću dosta biti tu zastupljen kao  vlasnik kluba. Mislim da zatvaranje tih klubova u Zadru nije vezano uz njihov izbor glazbe već je razlog poslovanje i pristup poslu. S druge  strane, nismo ni mi ograničeni, naš prvenstven cilj je  posao i ako vidimo da narod  više želi nešto drugo mi ćemo  se bazirati na to. Cilj je da  budemo svi zadovoljni i da to  sve bude dobro, zaključio je  Zak.