Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

“Aenona” za Davida

20.05.2011. 22:00
“Aenona” za Davida


Aenona još planira na glavnom zadarskom trgu postaviti štand. Na njemu će građanima nuditi specijalni promotivni materijal za najavljeni koncert, a usput će i prodavati po simboličnim cijenama predmete i suvenire iz kreativne radionice. I ti će prilozi biti za liječenje dječaka Davida Orlića


U namjeri da daju svoj  obol humanitarnim aktivnostima i pomogne koliko je to  moguće u liječenju 12-godišnjeg dječaka Davida Orlića  iz prigradskog mjesta Grba,  koji se liječi od leukemije u  Zagrebu, gdje je sa svojim roditeljima majkom Ljubicom i  ocem Davorom, ninska Udruga žena “Aenona” na čelu s  predsjednicom Nadom Surić  organizira u Ninu zabavno-humanitarni koncert. Koncert će se održati na središnjem Višeslavovu trgu ispred spomenika Grgura u centru grada Nina u srijedu 25.  ovog mjeseca s početkom u 20  sati, a čitav prihod namijenjen  je za Davidovo liječenje.
Na koncert su svoj dolazak  najavili poznati hrvatski estradni glazbenici: Hari  Rončević, Zoran Jelenković,  Dario Štulić, Neno Belan i  Dražen Zečić. Isto to učinili su  ninska muška klapa Condura,  ženske klape Libar iz Privlake  te Kandelora iz Zemunika.  Karte će se moći nabaviti za  parket po cijeni od 30, a za  VIP po 50 kuna, a bit će stavljene u prodaju ovih dana. U  slučaju lošeg vremena koncert  će se održati u dvorani ninskog  Doma kulture.
Članice Aenone planiraju  još na glavnom zadarskom  gradskom trgu postaviti štand.  Na njemu će građanima nuditi  specijalni promotivni materijal za najavljeni koncert, a usput će i prodavati po simboličnim cijenama predmete i  suvenire izrađene u njihovoj  kreativnoj radionici. Naravno  i ti će prilozi biti za liječenje  dječaka Davida Orlića.