Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Izbjeći povratak u Zadar

20.05.2011. 22:00
Izbjeći povratak u Zadar


U drugoj utakmici polufinala doigravanja momčad Dr. Časla je uvjerljivo svladala Libertas Marincolor sa 4:0


Stolnotenisači Donata će u nedjelju u 11 sati u Zagrebu hvatati finale prvenstva Hrvatske. Naime, u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja na svom terenu su deklasirali mladu i vrlo neugodnu momčad Zagreba sa 4:0, prepustivši Zagrepčanima samo jedan set.
– Odigrali smo zaista na vrhunskoj razini. Nije Zagreb bezazlen protivnik. To je sastav koji je u konačnici završio na trećem mjestu regularnog dijela prvenstva, a do zadnjeg kola su se s nama borili za drugo mjesto. Mladi i vrlo neugodna momčad – kaže strateg Donata Denis Karlović. Svi zadarski prvotimci, Jakov Krivić, Tomislav Kolarek i Tomislav Zubčić, odradili su odličan posao. Pogotovo se to odnosi na Krivića, koji je sa 3:0 svladao Franu Kojića, najboljeg mladog hrvatskog igrača.
– Krivić je stigao u vrhunskoj formi i nije dao Kojiću nikakve šanse.
U uzvrat, očekivano, donatovci će ući s namjerom da sve riješe već u drugoj utakmici. Majstorice su uvijek rizik.
– Favoriti jesmo. Odradili smo odličan posao u prvoj utakmici i sada to valja potvrditi. Ne bi bilo dobro da seriju vratimo u Zadar jer to uvijek veliki rizik. Ali jednostavno neće biti, jer teško je očekivati da će se igrači Zagreba jednostavno predati. Trebat će itekako zapeti da se ovo dobije – zaključuje Karlović.
U drugoj utakmici polufinala doigravanja momčad Dr. Časla je uvjerljivo svladala Libertas Marincolor sa 4:0. Tan Ruiwu je pobijedio Marka Habijanca, Zeng Jia Damira Atikovića, Ronald Redžep Nevena Juzbašića te par Tan – Zeng par Habijanec – Neven Juzbašić. Uzvrat u Dubrovniku na rasporedu je u subotu u 11 sati.