Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

HSLS: Vidimo se na sljedećim izborima

20.05.2017. 22:00
HSLS: Vidimo se na sljedećim izborima


U izbornom stožeru HSLS-a netom nakon zatvaranja birališta vladala je optimistična atmosfera.
S obzirom da tada još službenih rezultata nije bilo, Nino Dellavia, kandidat za gradonačelnika Zadra kazao je kako očekuju da uđu u Gradsko vijeće s dva do tri vijećnika.
– Nažalost, izlaznost na ovim lokalnim izborima bila je jako slaba. Mislim kako su se ljudi u Zadru zasitili politike i kako se treba nešto mijenjati. Nadamo se kako ćemo ući u Vijeće, a bilo bi dobro i da dobijemo vijećnike u Županijskoj skupštini, izrazio je nadu u ranijim sinoćnjim satima Dellavia.
Dodao je kako drugi krug izbora u Zadru nije neizgledan, jer kaže, rezultat bi mogao biti tijesan.
Ukoliko bi došlo do drugog kruga pitanje je kome će glasovi HSLS-ovih birača otići, ali Dellavia kaže kako su oni stranka centra i takvi će i ostati.
– Zahvaljujemo se svima koji su nam dali glas. I da dobijemo pet glasova mi ćemo biti zadovoljni. Mi smo kampanju radili sami, vlastitim sredstvima, dodao je Ivica Žuvela, HSLS-ov kandidat za dožupana koji je sinoć bio izrazito dobro raspoložen te je čak nakratko i zaplesao.
Na kraju su i Žuvela i Dellavia izjavili kako unatoč izbornim rezultatima neće odustati od politike, već će im ovi izbori biti poticaj za sljedeće, nakon četiri godine.