Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

MODES nezadovoljan

20.05.2017. 22:00
MODES nezadovoljan


Rudolf Dvorski kandidat MODES-a za župana Zadarske županije osvojio je prema prvim neslužbenim rezultatima 6,61 posto, dok je Ivica Vlakić MODES-ov kandidat za gradonačelnika osvojio tek 3,09 posto te nije prošao prag.
– Što se tiče izbora za gradonačelnika i Gradsko vijeće nisam zadovoljan rezultatima, ali prema informacijama s terena ući ćemo u Gradsko vijeće, bio je kratak komentar Ivice Vlakića, kandidata MODES-a za gradonačelnika sinoć nakon što su počeli pristizati prvi izborni rezultati.
Rudolf Dvorski kandidat za župana rekao nam je sinoć da ne može biti zadovoljan ukoliko ne osvoje pet posto te ne uđu u Gradsko vijeće.  
– Mi smo mlada stranka koja je nastala prije godinu dana i možda nije ni realno očekivati neke relevantnije rezultate. Ipak, rezultati za župana su bolji i pokazuju da su ljudi prepoznali mene kao kandidata, ali treba proći još vremena da postanemo relevantna stranka, rekao je sinoć Rudolf Dvorski citirajući Antu Starčevića koji je govorio “Ako narod ne razazna bolje od gorih bit će mu kako i do sada.”