Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Slavica Ecclestone poslala helikopter po zadarsku frizerku

Autor: Irena Jurjević

20.07.2010. 22:00
Slavica Ecclestone poslala helikopter po zadarsku frizerku

Foto: Filip BRALA



Da bi što reprezentativnije izgledala tijekom večernjeg izlaska u talijanskom Bergamu, Slavica Ecclestone, koja posljednjih dana plovi s jahtom na relaciji Zadar-Split, odlučila je angažirati ni manje, ni više nego usluge jedne od zadarskih frizerki. Naime, vijest da je Slavičin tim zatražio njihove usluge potvrdio nam je jedan zadarski salon.
Kako doznajemo, frizerka je u ponedjeljak popodne imala pune ruke posla budući da je morala isfrizirati čak deset ljudi. Sa sobom je taj dan ponijela torbu punu opreme, a na svoje privremeno radno mjesto pristigla je na način da ju je u zračnoj luci dočekao helikopter koji ju je potom prevezao na jahtu koja se nalazila negdje u jadranskom akvatoriju. Tamo je, doznajemo, ostala poprilično iznenađena dekoracijama u obliku zlatnih školjki, a isti helikopter ju je u kasnim popodnevnim satima vratio u zadarsku zračnu luku.
Grupno popodnevno uljepšavanje na jahti ove poznate riječanke prethodilo je odlasku u talijanski Bergamo gdje se Slavičin helikopter trebao uputiti u ponedjeljak navečer. Razlog odlaska u Bergamo nije poznat, no zanimljivo, upravo je tamo tu večer nastupao Eros Ramazzotti.