Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Degustacija domaćih vina

20.07.2011. 22:00
Degustacija domaćih vina


U okviru bogatog i raznovrsnog ovogodišnjeg Privlačkog kulturnog i zabavnog ljeta u nedjelju, 24. srpnja, upriličit će se druga po redu tradicionalna manifestacija pod nazivom “Degustacija domaćih vina”. Organizator ovog zanimljivog i među Privlačanima rado prihvatljivog događanja je lanjske godine utemeljena Udruga privlačkih vinogradara, podrumara i maslinara s predsjednikom Borisom Glavanom na čelu.
Privlačani i njihovi brojni domaći i strani gosti ljubitelji domaće kapljice, moći će na mjestu održavanja manifestacije na Popovoj vlaki u blizini poštanskog ureda uz bogat stol kušati te isprobati nadaleko čuvena privlačka domaća crna i bijela vina. Ona će se po savjetima struke za ovu prigodu deponirati dva dana ranije na za to već pripremljenu lokaciju.
Pobjednike će na kraju organizatori okruniti medaljama, plaketama i nagradama koje se još zasada čuvaju u tajnosti i svakako da će biti iznenađenje večeri.
Organizatori pozivaju sve ljubitelje dobre kapljice i sve one željne dobre ljetne zabave da im se pridruže u programu koji će početi u 21 sat. Za dobro raspoloženje pobrinuti će se grupa “Orion” iz Zadra.