Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Pretukao vozača i zaradio prijavu

20.08.2010. 22:00
Pretukao vozača i zaradio prijavu


Nakon okončanog kriminalističkog istraživanja policajci su podnijeli kaznenu prijavu protiv 25-godišnjaka koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda. On je naime, u srijedu u Poličniku, zbog razmirica u prometu, prišao 34-godišnjem vozaču te ga više puta udario šakama po glavi i tijelu, uslijed čega je ovaj zadobio teške tjelesne ozljede.
Ostali i bez novca i bez posla
Protiv 44-godišnjaka s područja Čakovca podnesena je kaznena prijava zbog prijevare. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je on početkom travnja ove godine ponudio posredništvo za odlazak na rad u Libiju dvojici muškaraca u dobi od 34 i 35 godina sa zadarskog područja. Nakon što su se uspjeli dogovoriti, zainteresirani su muškarci prihvatili posao, pa su mu poslali svoje putovnice, liječničko i druga uvjerenja, kao i iznos od po pet tisuća kuna svaki. Krajem lipnja, nakon što im je vratio putovnice, počeo je izbjegavati dogovor i prestao se javljati na telefon, a deset tisuća kuna spremio je u svoj džep.
Kiosk opljačkao zaposlenik
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policajci su utvrdili kako nije točno da se proteklog ponedjeljka u kiosk poduzeća Tisak dogodila provala i krađa već je u pitanju pronevjera. Radi se o tome da je zaposlenik kioska, 23-godišnjak s područja Osijeka tijekom noći iz kioska ukrao razne cigarete i veći novčani iznos iz metalne kase. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.
Tijekom noći sa srijede na četvrtak u Ulici Grgura Budislavića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u skladište poduzeća Oziris i odnio strojeve za beton, a potom je, također, iz skladišta poduzeća Tehma otuđio strojeve i alat. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjakom sa zagrebačkog područja, potvrđena je sumnja da je on 21. prošlog mjeseca u Sukošanu, u trgovini nautičkom opremom, ukrao palicu za upravljanje pramčanim motorom, drveno kormilo i dijelove za sidro u sveukupnoj vrijednosti od oko pet tisuća kuna.