Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

“Larin izbor” prikazat će se u Latinskoj Americi

Autor: Z L

20.08.2013. 22:00
“Larin izbor” prikazat će se u Latinskoj Americi

Foto: PIXELL



Ovo je još jedan uspjeh za Larin izbor koja je do sada prodana u 19 zemalja, a snimljene su dvije sezone i jedan film


Sapunica “Larin izbor” koju je za Novu TV prije dvije godine proizvela kuća Media Pro Audiovizual prodana je u Latinsku Ameriku. Osim nje medijska kuća CME, u čijem je vlasništvu Nova TV, prodala je i rumunjsku telenovelu “Only love”. Obje serije kupila je najveća medijska grupacija španjolskog govornog područja Televisa SA, javili su jučer s Nove TV.
– Ovo je važan korak za nas i sretni smo što će naše dvije originalne priče biti prilagođene za Latinsku Ameriku koja je zahtjevno i iskusno tržište kada je riječ o sapunicama. To dokazuje da se naš stalan angažman isplatio, a rezultat rada najboljih scenarista, producenta i glumaca je visokokvalitetan proizvod koji se može nositi sa stranim proizvodima istog žanra, pohvalila se Claudia Stavrositu, šefica međunarodne prodaje za CME.
Ovo je još jedan uspjeh za Larin izbor koja je do sada prodana u 19 zemalja, a snimljene su dvije sezone i jedan film. U naslovnim ulogama od početka emitiranja bili su Doris Pinčić kao Lara i Ivan Herceg kao njena ljubav, Jakov. Iako je prva sezona imala znatno bolju gledanost od druge, serija je emitirana do kraja, a samo finale, emitirano 3. srpnja, pratilo je pola milijuna gledatelja. Serija je snimana na Mljetu, Pagu i Krku te u Splitu, Kaštelima, Rijeci, Lovranu i Zagrebu, pa će gledatelji u Latinskoj Americi osim ljubavne priče sa sretnim završetkom moći upoznati i ljepote Hrvatske.