Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Danijel Telesmanić i Ivan Matešić uvjerljivo najbolji

20.10.2013. 22:00
Danijel Telesmanić i Ivan Matešić uvjerljivo najbolji


Po ocjeni sudačkog trojca – Zorana Krizmana, Lucijana Ćustića i Marinka Matešića prvo mjesto u disciplini skit u klasi veterana osvojio je Danijel Telesmanić Did, a u disciplini trap Ivan Matešić


Vodeći ljudi zadarskog streljačkog kluba “Lovac” na čelu s predsjednikom Vjekoslavom Vjekom Suraćem jučer su na novouređenom strelištu letećih meta Žmirići organizirali 16.  Memorijalni turnir u gađanju glinenih golubova u sjećanje na Emila Brkulja, jednog od začetnika i utemeljitelja lovnog streljaštva na prostoru Zadarske županije koji je preminuo neposredno pred početak Domovinskog rata. Natjecalo se u dvije međunarodne olimpijske discipline – trapu i skitu u kojima su u idealnim vremenskim uvjetima nastupili lovci strijelci iz lovačkih udruga sa zadarskog područja.
Po ocjeni sudačkog trojca – Zorana Krizmana, Lucijana Ćustića i Marinka Matešića prvo mjesto u disciplini skit u klasi veterana osvojio je Danijel Telesmanić Did, a među četvoricom najuspješnijih su se našli još i Marijo Rimanić, Nediljko Butić i Vjekoslav Vjeko Surać.
U disciplini trap nastupio je veći broj sudionika. Prvo mjesto s osvojenih 60 bodova pripalo je Ivanu Matešiću. Slijede ga Lecijo Matešić s 56 bodova, Dragan Maričić s 54 boda, Arden Dražević s 53 boda, Ivan Kalinski s 52 boda i Antonio Pavić s 46 bodova.