Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

HDZ-ovci imaju bend “Najbolji kad je najteže”

20.11.2011. 23:00
HDZ-ovci imaju bend “Najbolji kad je najteže”


U zabavnom dijelu programa nastupila je grupa NKN (Najbolji kad je najteže) prigodno okupljena od članova HDZ-a: ministra Božidara Kalmete, Branka Dukića, Božidara Longina, Dražena Grgurovića i drugih


Zadarski HDZ ovog vikenda održao je predizborne skupove u Vrsima, Ninu, Lišanima Ostrovičkim i Stankovcima na kojim je predstavljeno svih pet kandidata s liste HDZ-a za 9. izbornu jedinicu – Božidar Kalmeta, Branko Kutija, Ana Lovrin, Ante Jerolimov i Milivoj Kurtov.
– Mi i svi naši glasat ćemo za HDZ mirne savjesti na izborima 4. prosinca, jer HDZ može i treba sačuvati Hrvatsku, poručila je vrška načelnica Sandra Vukić na subotnjem predizbornom skupu.
Na skupu se u HDZ učlanio Nenad Maraš, kapetan duge plovidbe u mirovini i predao svoju pristupnicu Božidaru Kalmeti.
– Simpatizer sam HDZ-a, a danas se učlanjujem jer me na to potakla haranga na HDZ. Osobito izjava Željka Jovanovića da je HDZ zločinačka organizacija. Danas svi domoljubi moraju stajati zajedno uz najveću stranku, kazao je Maraš.
– Mi smo u Zadarskoj županiji svjedoci tome da, gdje je HDZ na vlasti da su tamo rezultati, a ipak se o nama govori da smo kriminalci. A ti rezultati su tu unatoč recesiji. Zato tražimo novo povjerenje, zbog rezultata. Tko stoji protiv HDZ-a? Stoji Kukuriku. A kakve koristi Vrsi imaju od Ingrid Antičević-Marinović, upitao je Branko Kutija.
– U najtežim godinama nismo smanjivali ni mirovine, ni plaće, ni rodiljne naknade. A Kukuriku, kada je najgore prošlo, zove MMF i obećava porez na imovinu, obećava smanjenje svih socijalnih prava, istaknuo je Kalmeta.
Sve važne odluke za Hrvatsku donio je HDZ. Od stvaranja države na čelu s Franjom Tuđmanom sve do danas.
– Obećavaju i ukidanje 130 općina, iako su općine i gradovi opravdali smisao svog postojanja. Pitam se samo hoće li ukidati općine u kojima su oni na vlasti? Uostalom, po njima ne bi bilo ni Hrvatske niti bi Hrvatska bila u EU, jer su 1991. godine bili protiv Hrvatske, i nedavno su bili protiv odmrzavanja pregovora s EU, zaključio je na kraju Kalmeta.
U zabavnom dijelu programa nastupila je grupa NKN (Najbolji kad je najteže) prigodno okupljena od članova HDZ-a: ministra Božidara Kalmete, Branka Dukića, Božidara Longina, Dražena Grgurovića i drugih.
– Svjedoci smo užasnog napada na HDZ i predsjednicu. Udaraju nas niskim udarcima, uglavnom lažima, a njihov cilj je da HDZ ne samo izgubi izbore, nego da nestane nakon izbora. To je ozbiljan politički projekt ne samo SDP-a, nego i onih kojima smetaju stavovi HDZ-a, u Ninu je istaknuo Kalmeta.