Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Duhovi – bajkeri dobrog srca

20.12.2013. 23:00
Duhovi – bajkeri dobrog srca


Moto klub Duhovi iz Biograda na Moru održao je redovnu izbornu skupštinu na kojoj su raspravljali o protekloj godini, kao i o planovima za budućnost. Predsjednik kluba i dalje je Drago Ivanović, dopredsjednik Ante Tonći Rakić te tajnik Siniša Peričić. Cilj i svrha druženja je prvenstveno vožnja, ali i promicanje Biograda kao popularne destinacije za motoriste što se i pokazalo osobito posljednjih nekoliko godina, kada je MK Duhovi organizirajući moto party okupio motoriste iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja.
– Bajkeri su poznati po svojim druženjima i zabavama. Znaju se dobro organizirati, miroljubivi su i bilo gdje da dođu izazovu veliko zanimanje građana koji žele čuti i osjetiti buku njihovih motora, kaže bajkerica Branka Pelicarić.
– Osim vožnje i druženja MK Duhovi je redovit u humanitarnim akcijama. Veliki broj motorista ovoga kluba darivatelji su krvi.
Kako su i sami obiteljski ljudi sa djecom, svake godine u ovo blagdansko vrijeme darivanja obilaze djecu kao Moto-Mrazovi. Ove godine posjetili su oba vrtića u gradu i darivala djecu za blagdan sv. Luce, kao i djecu sa posebnim potrebama udruge Osmijeh iz Biograda.