Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

“Pali” s travom

21.03.2011. 23:00
“Pali” s travom


U subotu u večernjim satima, policajci su u Ulici  Narodnog lista u Zadru uhvatili 21-godišnjaka i dvojicu 34-godišnjaka sa zadarskog područja sa četiri i osam grama “trave”.  Muškarci su privedeni na kriminalističko istraživanje tijekom  kojeg im je oduzeta pronađena droga, a protiv njih su podnesene kaznene prijave.
U nedjelju u jutarnjim satima, pretragom stana drugog  34-godišnjaka na Putu Murata u Zadru, policajci su u stanu  pronašli 96 grama marihuane, 76 komada sjemenki indijske  konoplje, preciznu vagu, mobitel i više SIM-kartica. Nakon  provedenog kriminalističkog istraživanja on je uz kaznenu  prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru koji  ga je i pritvorio.
Ukraden moped, a s “audija” zimske gume
Tijekom vikenda, u Ulici Gradišćanskih Hrvata u  Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u garažu u dvorištu  obiteljske kuće, odakle je ukrao moped „tomos” u vlasništvu  49-godišnjaka vrijedan oko tri tisuće kuna. Za ukradenim  mopedom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena  je kaznena prijava.
U noći sa subote na nedjelju, u Ulici Antuna Gustava Matoša  u Zadru s automobila „audi A3″ u vlasništvu 34-godišnjaka,  parkiranog u dvorištu obiteljske kuće, ukradena su dva kotača s  alu-naplatcima i zimskim gumama. Materijalna šteta iznosi oko  četiri tisuće kuna, a protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.