Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Miljak: Ne prihvaćamo one koji od Hrvatske žive, a rade protiv nje

Autor: Siniša Klarica

21.03.2013. 23:00
Miljak: Ne prihvaćamo one koji od Hrvatske žive, a rade protiv nje

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nakon poduže stranke zbog narušenih međuljudskih odnosa, Hrvatski čisti pravaši Zadra, održali su jučer tiskovnu konferenciju. Povjerenik stranke Ivo Ćoza je tom prilikom rekao da će nastaviti svoj put izborom novih mladih ljudi, koji nisu zatrovani sitnim sebičnim interesima.
Ćoza je obavijestio svoje stranačke kolege da su u tijeku razgovori o koalicijskom partnerstvu u Gradu Zadru i Zadarskoj županiji za Europski parlament i za lokalne izbore sa strankama desnog centra i domoljubne desnice, tj. sa HDZ-om i sa HSP-om dr. Ante Starčevića.
Tiskovnoj konferenciji nazočio je i predsjednik stranke Josip Miljak koji je rekao da je predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, prevarila njegovu stranku i one aktiviste HČSP-a koji su za nju mukotrpno skupljali glasove na parlamentarnim izborima. No onda je nastavio baš u njenom stilu.
– Mi ljude ne dijelimo po nacionalnosti i boji kože. Prihvaćamo sve, ali ne prihvaćamo one koji od Hrvatske žive, a rade protiv nje kao što to radi ministar Jovanović. Takve mi otvoreno nazivamo Srbima koji se skrivaju iza toga što jesu. Mi nikog ne mrzimo, jer da mrzimo, onda ne bismo trpjeli ono što trpimo već 20 godina, rekao je u svom ksenofobičnom i rasističkom istupu Josip Miljak nudeći ovakvo pravaštvo kao opciju i protiv HDZ-a i protiv SDP-a, i protiv svih koji su doveli zemlju do sadašnje situacije.