Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

CASTING ZA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE

21.03.2016. 23:00
CASTING ZA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE


Izbor za Miss se ponovo održava u našoj županiji,a organizatori su Alen Ljubić i Klara Ivanović održat će se 28. travnja 2016. u Ilirija d.d. Hotel & Resortu u Biogradu na Moru.
Dalmatinke slove među najljepšim ženama stoga se veselimo velikom odazivu djevojaka na završnom castingu koji će se održati ovu srijedu, 23. ožujka u 12 sati u Lounge&baru Ledana.
Organizacijski tim u suradnji sa Gradom Biogradom na Moru i TZ Grada Biograda na Moru koji su generalni pokrovitelji te Ilirija d.d. Hotel & Resortu pripremaju pravi spektakl ljepote. Želja nam je bila spojiti turizam, modu i ljepotu pa smo zajedno osmislili kako ćemo predstaviti našu lijepu županiju, kako u Hrvatskoj tako i svijetu. Biograd je od davnina poznat kako Kraljevski Grad koji već ima dugogodišnju tradiciju i događanja tokom cijelog ljeta. Hoteli Ilirija su isto tako posebno mjesto za odmor te sa svojom ponudom svojim gostima nude najbolje, poručuju organizatori.
Miss Hrvatske za 2015. Maja Spahija poziva sve djevojke da se prijave na ovaj prestižan izbor ljepote jer, kaže, njoj se život uvelike promijenio nabolje pobjedom u finalu Miss Hrvatske, ali ističe da svjetla reflektora ne smiju promijeniti buduću Miss, već uvijek mora ostati svoja.