Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

U PETAK VAFUNKOOLERS, U SUBOTU FILIP DIZDAR

21.03.2016. 23:00
U PETAK VAFUNKOOLERS, U SUBOTU FILIP DIZDAR


Maraschino bar u ožujku je organizirao seriju besplatnih koncerata, a prošlog vikenda “pao” je nezaboravan provod uz After St. Patrick’s day te koncert benda Belfast food.
Za ovaj riječki glazbeni je sastav malo tko nije čuo, a dan sv. Patrika teško može proći bez njih i njihove glazbe inspirirane upravo – Irskom. Glazba koju sviraju spaja njihova iskustva u Irskoj glazbi sa vlastitim glazbenim stremljenjima koja zalaze i u druge glazbene vode. Na koncertu su, uz autorske uratke, odsvirali i neke irske originalne skladbe te sve ono što osigurava dobru glazbu i provod na njihovim koncertima.
Zabave se nastavljaju i u posljednjem vikendu ožujka. U petak, 25. ožujka nastupa Vafunkoolers, zadarski bend koji je u Maraschino baru uvijek stvarao odličnu atmosferu. U subotu veliki preduskršnji koncert ima Filip Dizdar. Talentirani mladi glazbenik ima novi singl i video spot za pjesmu Našao sam te. Iako su nedjelje rezervirane za odmaranje, za sve one željne zabave i plesa uz ritmove odlične glazbe – u nedjelju na Uskrs nastupa bend TS Legolas. Radi se o tamburaškom sastavu poznat po nizu uspješnica, a i oni koji nisu blisku s tamburicom zasigurno su se susreli s njihovom izvedbom pjesme “Ne diraj moju ljubav”.