Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Lacić poziva Lisicu i Badurinu da napuste Adriju

Autor: Suzana Bandić

21.04.2013. 22:00
Lacić poziva Lisicu i Badurinu da napuste Adriju

Foto: PIXELL



– Sa svakim novim danom oni čine nenadoknadivu štetu vjerovnicima, državi, radnicima i meni osobno pa ih ovim putem još jednom pozivam da odmah napuste prostor Adrije – rekao je za naš list Miodrag Lacić


Donose li novi dokumenti i nove činjenice preokret u priči o zadarskoj riboprerađivačkoj tvrtci Adria, trebalo bi se razjasniti možda već i danas.
Lacićev odvjetnik Branimir Zorica pronašao je model za povrat imovine u posjed. Nakon što je donesena presuda Trgovačkog suda u Zadru aktivirali su solemnizirani ugovor o zakupu s ciljem da tvrtku u posjed Laciću vrate putem javnog bilježnika i Općinskog suda. Ugovor je postao ovršan još 16. veljače, odnosno prije puna dva mjeseca. To znači da su Lisica i Badurina još otada nezakonito u posjedu tvrtke.
Da je tome tako Lacić potkrjepljuje navodom kako su Lisica i Badurina u dogovoru sa zagrebačkim odvjetnikom Davorom Galetovićem,  koji ih zastupa u sporu s Lacićem, osnovali tvrtku Adria Zadar d.o.o. još 12. prosinca 2012. godine na Trgovačkom sudu u Zagrebu.