Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Mlado i staro plesalo na poznati melos

Autor: Branko Božić

21.04.2013. 22:00
Mlado i staro plesalo na poznati melos

Foto: Branko BOŽIĆ



Ljubitelji dobre glazbe ove su subote u večernjim i noćnim satima došli na svoje. Naime, u okviru bogatih glazbeno, kulturnih i sportskih događanja što ih je priredilo virsko općinsko vodstvo u sklopu proslave 20. godišnjice Općine Vir te proslave zaštitnika Župe sv. Jurja, na ljetnoj terasi restorana Kotarina u centru mjesta nastupio je poznati hrvatski pjevač Jasmin Stavros uz pratnju splitske grupe Naranča.
Na zadovoljstvo brojne okupljene publike, od onih najmlađih pa do najstarijih uzrasta, Stavros je u dva i pol sata, koliko je trajao bez prekida koncert, izveo tridesetak svojih najpoznatijih skladbi. Redali su se tako hitovi “Ženo”, “Umoran”, “Alkohol”, “Dao bi’ sto Amerika”, “Da je sreće bilo”, “Boli”, “Nema mi do njenih očiju”…
Koncert na kojem je vesela i rasplesana publika zajedno sa Stavrosom pjevala sve njegove skladbe okončan je uspješnicom “Kad se prijatelji rastaju”. Stavros, očiti ljubimac Virana i njihovih gostiju ipak je na kraju okupljenim fanovima dao obećanje da će se ponovno sresti na ovom lijepom otoku već ovog ljeta i to najvjerojatnije na čuvenoj ljetnoj Virskoj fešti.
Recimo na kraju kako virske poklonike lijepe i rado slušane glazbe već u utorak, 23. ovog mjeseca, očekuje još jedna glazbena poslastica. Tog dana navečer s početkom u 21 sat na istom će mjestu nastupiti čuvena zadarska klapa Intrade s frontmenom Tomislavom Bralićem.