Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Najljepši maturanti Rafaela Košević i Filip Torbarina

21.04.2016. 22:00
Najljepši maturanti Rafaela Košević i Filip Torbarina


U prepunom Arsenalu posljednju godinu srednjoškolskog obrazovanja maturanti su proslavili svečanom večerom i maturalnim plesom. Mogle su se vidjeti svečane haljine, kratke, duge, vrhunske toalete i prekrasne frizure
Maturanti Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole iz Zadra u srijedu su otvorili “sezonu” maturalnih večeri. U prepunom Arsenalu posljednju godinu srednjoškolskog obrazovanja maturanti su proslavili svečanom večerom i maturalnim plesom.
Svečane haljine, kratke, duge, vrhunske toalete, prekrasne frizure, sve se to moglo vidjeti ispred toga poznatog zadarskog objekta.
Prigodan govor, kao što tradicija nalaže, održala je Jadranka Brkić Vejmelka, ravnateljica Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, zaželjevši svima ugodan provod, ali i puno sreće u daljnjem životu.
Njih 230, zajedno sa svojim profesorima, uživali su u taktovima benda Zaratino, a vrhunac večeri bio je izbor miss i mistera maturanata.
Za najljepšu je maturanticu proglašena Rafaela Košević, učenica četvrtog razreda smjer hotelijersko turistički tehničar. Titula najljepšeg maturanta pripala je Filipu Torbarini, također hotelijersko-turističkom tehničaru. Najljepšem dvojcu škole uručeni su i prigodni pokloni. Misica je dobila tretman u jednom kozmetičkom salonu, dok je misteru uručena butelja vina.
Dobre glazbe, zabave i plesa nije nedostajalo. Mladi, lijepi i veseli na podiju su uživali cijelu noć. Svi oni nakon završene maturalne zabave bili su pomalo i sjetni. Ipak je maturalna jednom u životu, a sjećanja na nju nosit će vječno dalje u budućnost, kao uspomenu na najljepše školsko razdoblje.