Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Na humanitarnom koncertu prikupljeno oko 29 tisuća kuna

Autor: Suzana Bandić

21.09.2012. 22:00
Na humanitarnom koncertu prikupljeno oko 29 tisuća kuna

Foto: Filip BRALA



Ukupan iznos prodanih ulaznica i ostalih donacija uplatit će se na račun obitelji Milda za liječenje njihove petogodišnje kćeri Stephanie u Americi


Na humanitarnom koncertu za malenu Stephanie Milda održanom u četvrtak navečer u Arsenalu prikupljeno je oko 29 tisuća kuna. Na ovom glazbenom događaju nastupili su Postolar Tripper, Dirty Harry i Sexymotherfuckers, a prodano je 1.185 ulaznica po cijeni od simboličnih 25 kuna.
– Ukupan iznos prodanih ulaznica i ostalih donacija uplatit će se na račun obitelji Milda za liječenje njihove petogodišnje kćeri Stephanie u Americi, izvijestila je Sanja Perković.
Voditelj programa bio je Ivica Štorić koji je mahom mlađu populaciju Zadrana u Arsenalu animirao između nastupa izvođača. Svi oni odrekli su se honorara u korist male Zadranke, a osim izvođača za glazbenu “poslasticu” svih ljubitelja urbane glazbe zaslužni su i Ilirija d.d., Zvonimir Security, Renato Zafranović sa svojim timom, Ivan Vedrić, konoba Bepo i Zaton. Medijski pokrovitelji programa bili su Zadarski list, Novi radio, 057 radio, eZadar, Putnička agencija Aquarius, Ivica Štorić i HDS ZAMP.
Svi oni maloj Stephanie poželjeli su što skorije ozdravljenje i odrastanje kakvo imaju svi njezini vršnjaci.
U akciju prikupljanja pomoći koja je izišla iz okvira svih očekivanja organizatora i kojom je do petka na žiro-računu otvorenom za ovu svrhu prikupljeno 1,5 milijuna kuna uključili su se i zadarski ugostitelji.
No to nije sve. Tijekom vikenda održava se akcija “Hajdučko za Stephanie”. Sav prihod od prodaje Hajdučkog piva namijenjen je za liječenje malene Zadranke u inozemstvu gdje mora otputovati već u utorak.