Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Odgojitelju ukrali novac iz ureda

21.09.2013. 22:00
Odgojitelju ukrali novac iz ureda


U četvrtak je u Zadru, Ulica Polačišće, u prodavaonici mješovite robe nepoznati počinitelj otuđio suhomesnate proizvode vrijednosti nekoliko stotina kuna te pri izlasku iz trgovine odgurnuo 53-godišnju zaposlenicu koja ga je pokušala zaustaviti. I u centru u Ulici akcije Maslenica lopovi su bili aktivni. Nepoznati počinitelj otuđio je mobitel u vlasništvu 52-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.
U noći s četvrtka na petak u Zadru, Ulici bana Josipa Jelačića, u Domu za odgoj djece i mladeži, nepoznati je počinitelj provalio u ured odgojitelja i otuđio nekoliko tisuća kuna.
U Crnopcu, kod Gračaca, u šumi, u krađi drva zatečeni su 33-godišnjak i 42-godišnjak koji su u kombi vozilo pokušali ukrcati prethodno upilana i složena drva. Policijski službenici PP Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 31-godišnjakom i 29-godišnjakom, koje se sumnjiči da su krajem kolovoza otuđili hidraulični čekić vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna u vlasništvu poduzeća iz Nadina.