Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

U Zadar stiže 100 vlasnika vespi

21.09.2016. 22:00
U Zadar stiže 100 vlasnika vespi


Vespa Klub Zadar ovog vikenda organizira godišnji susret vlasnika vespa motocikala. Angela Vukić, predsjednica VK Zadar, očekuje dolazak 100 vlasnika motocikala, od čega su više od polovice gosti iz drugih gradova te iz inozemstva, iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.
– Susret će se održati u centru Zadra, uz jednu zajedničku vožnju do mjesta Zaton kod Nina, te povratak u Zadar na ručak i druženje. Kao i svaku godinu, sigurni smo da će i ovogodišnji susret biti jako atraktivan kako sudionicima tako i svima koji nas vide, te da ćemo doprinijeti promociji kako našeg Kluba,
Vespa Klub Zadar je neprofitna udruga koja djeluje devet godina i ima 62 člana, vlasnika Vespa motocikala. Djelovanje udruge je usmjereno na druženje članova, promociju Zadarske županije i grada Zadra kroz razna druženja i susrete koje organiziraju, humanitarno djelovanje i sl. U tome su jedan od najvećih i najaktivnijih Vespa klubova u Hrvatskoj.
Za djelovanje i sudjelovanje u organizaciji međunarodne manifestacije „Vespa World Days 2015″, koja se održala u lipnju 2015. u Biogradu na moru i Zadru, i koju je posjetilo preko 5.000 sudionika iz cijelog svijeta, dobili su i Godišnju nagradu Grada Biograda te Godišnju nagradu Zadarske Županije, obje za doprinos u turizmu.
– Ovaj susret ne bi bio moguć bez pomoći i razumijevanja Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra, Turističke zajednice Zadarske Županije te naših sponzora koji su nam pomogli u realizaciji još jednog susreta, te im se svima i ovim putem zahvaljujemo, kaže Vukić.