Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Neporažni Zadar gostuje kod neporaženog Poštara

21.10.2010. 22:00
Neporažni Zadar gostuje kod neporaženog Poštara


Jednostavno neće biti. Zaista su nezgodni, a uz to i igraju kod kuće. Imaju taj dodatni impuls jer su u jako velikom naletu – kaže igrač Zadra Branislav Bogdanović


Definitivno se može reći da su kuglači Poštara hit u dosadašnjih pet kola kuglačkog prvenstva. Omjer pet utakmica – pet pobjeda dovoljno govori o kakvoj se momčadi radi, a činjenica da su u prošlom kolu slavili protiv Konikom Osijeka u gostima znači mnogo.
– Za mene i nije pretjerano iznenađenje uspjeh Poštara. Složili su odličnu momčad, posložili kockice, a nekoliko igrača igra u životnoj formi. Zaista su tako dobri – rekao je kuglač Zadra Branislav Bogdanović.
Zadrani, isto kao i Poštar imaju omjer 5-0. A te dvije momčadi će se sastati sutra u 15 sati u Splitu. Uopće ne treba govoriti s kakvim će motivom igrači i navijači Poštara dočekati branitelja titule.
– Jednostavno neće biti. Zaista su nezgodni, a uz to i igraju kod kuće. Imaju taj dodatni impuls jer su u jako velikom naletu.
Nije ni Zadar baš igrao loše ove sezone. Pet pobjeda u domaćem prvenstvu plus srebro na Svjetskom Kupu daju vam za pravo gajiti realan optimizam.
– U svakom slučaju idemo po pobjedu. Zadar je uvijek Zadar. Bit će to utakmica koja će se odlučivati u posljednjim hicima. Smatram da moramo srušiti više čunjeva što bi nam bio dobar temelj za uspjeh. Nema tu nekog velikog imperativa za nas. Njima je možda i veći. Jer ako nas i dobiju, nemojmo zaboraviti da oni dolaze i kod nas u Mocire, a prvenstvo je ipak na početku. No ako mi njih dobijemo, mislim da smo 90% riješili pitanje prvaka.
Mislite li da vas niti jedna od ostalih momčadi ne može dostići?
– Čak i ne. Zaprešić, vjerujem, još ima rezerve i može odigrati bolje i čak nam se i približiti. Ostali će to ostvariti jako teško – zaključuje Bogdanović.