Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Višnjik odzvanjao klapskom pismom

21.10.2011. 22:00
Višnjik odzvanjao klapskom pismom


Neke nove, ali i neke stare stvari, počevši od pjesama s njihova posljednjeg albuma “Prava karta”, ali i onih starih uspješnica koje su obilježile dugogodišnju karijeru klape Cambi, čule su se sinoć u dvorani Krešimira Ćosića.
Klapu uvijek omiljenu kod zadarske publike došli su poslušati mnogi, a njezini pjevači im, kao što je njezin voditelj Vinko Didović i najavio, nisu ostali dužni. Kao i na prijašnjim gostovanjima, priredili su Zadranima još jedan spektakularan koncert za pamćenje prožet pjesmama koje su od početka do kraja koncerta odzvanjale dvoranom.
Kako bi dojam bio potpun za jučerašnji koncert najavljena su i gostovanja nekih drugih zadarskih miljenika – Ivane Radovniković, koja je za sljedeću godinu u Zadru najavila i svoj prvi solistički koncert, uvijek rado viđenog Harija Rončevića te klapskih uzdanica Maslina i Kondura.
Nakon Zadra pjevači klape Cambi svoju 25-godišnjicu postojanja nastavljaju slaviti i dalje, pa ih tako krajem studenog očekuje nastup u Zagrebu, a u tijeku su pregovori s još nekim hrvatskim gradovima.