Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Jadranko u kreacije uveo svjetleće detalje

Autor: Suzana Bandić

21.10.2012. 22:00
Jadranko u kreacije uveo svjetleće detalje

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadarski Modni Mačak predstavio je publici svoju najnoviju jesensko-zimsku kolekciju torbica i modnih dodataka ručne izrade u njegovom već prepoznatljivom stilu. Za razliku od dosadašnjih kreacija, najnovije su upotpunjene svjetlećim dodacima
Jadranko Ključanin, široj javnosti poznatiji kao zadarski Modni Mačak, u subotu navečer u pivnici Krigla organizirao je modnu reviju na kojoj je javnosti predstavio svoju jesensko-zimsku kolekciju torbica i modnih dodataka ručne izrade.
Pet tematskih “stajlinga”, kako ih sam autor naziva, Jadranko je pred publikom prezentirao sam, a modnu reviju otvorio je u džins “izdanju”. Potom je uslijedila kombinacija u “orange stilu” te crveni, crni i bijeli “stajlinzi”, svi u kombinaciji s kratkim i dugim hlačama. Za neke modne kreacije Jadranko je potrošio po tri-četiri dana, no za neke mu je trebalo svega nekoliko sati. Sve je izradio ručno koristeći džins, drvo i kožu, a za razliku od dosadašnjih kreacija, ovu najnoviju upotpunio je svjetlećim detaljima na torbicama i satovima. I ovaj put neizostavne su bile Jadrankove narukvice, ogrlice, prstenje, ali i nanogvice te modni detalji u njegovu stilu na odjeći i obući.
Stanke između Jadrankovih izlazaka na “pistu” upotpunio je Andrej, ulični pjevač, izvedbama poznatih hitova Beatlesa i drugih bendova. Bila je to večer za koju se obzirom na glazbu i publiku s jedne i Jadrankove kreacije s druge strane, zapravo spojilo naizgled nespojivo. Usprkos tome, u pivnici je tijekom cijelog programa vladala ugodna atmosfera u kojoj su se svi dobro zabavljali. “Palo” je i nekoliko viceva, a u sredini programa Jadranku se preko improviziranog video-linka na iPod uređaju iz daleke Norveške javila njegova prijateljica, manekenka sa svjetskih pista, Kristina Soldo zvana Kiki.
– Cijenim te jer si “ostao svoj” i dosljedan sebi, jer si jedna posebna, plemenita osoba i jer si dobar i iskren prijatelj, rekla je Kristina Jadranku, poželjevši mu uspjeh u onome što radi.
Kao posebna gošća Jadrankovu reviju u subotu navečer pratila je Sanja Petrovski, a publika je mogla uživati i u plesnoj točki koju su izvele tri njezine balerine.
Na kraju programa, zahvaljujući donatoru – objektu brze prehrane D-mol, Jadranko je goste počastio ukusnim zalogajima.