Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Puntamičanima najveći izazov

Autor: Viktor Bogut

21.12.2012. 23:00
Puntamičanima najveći izazov


Uspjeli su dobiti Šibenika, u Kupu Krešimira Ćosića su preko A-1 ligaša Križevaca i Kvarnera došli do četvrtfinala gdje ih očekuje dvoboj sa Zadrom. Tijekom cijele sezone nisu doživjeli niti jedan poraz. Ali danas Puntamičani igraju možda i najtežu utakmicu sezone s kojom mogu potvrditi fantastične nastupe ove jeseni i dodatno se približiti osvajanju prvog mjesta i kvalifikacijama za A-1 ligu, ali mogu i poništiti mnogo toga dobroga što su napravili do sada. Naime, danas u 18 sati gostuju u Kaštelima, kod istoimenog A-2 ligaša koji je do prije dva kola bio bez poraza, a nakon toga su Kaštela doživjela poraz kod kuće od Šibenika te prošlo kolo u Poličniku. Ovo će im biti vjerojatno zadnja šansa da zadrže priključak s Puntamičanima i Šibenikom i sigurno će biti izuzetno motivirani u ovoj utakmici. Bit će to zanimljiv derbi, koji će s jednim okom gledati Šibenčani koji gostuju kod Cetine.
Što se tiče ostalih županijskih ligaša, Jazine igraju kod kuće s Omiš galebom. Tu problema ne bi smjelo biti. Mnogo će teže biti igračima Poličnika koji gostuju u Solinu i Sukošancima koji će na noge DOŠK-u u Drniš. I Sukošan i Poličnik mogu bez opterećenja otići na ta gostovanja, jer se obje momčadi nalaze na sredini ljestvice i problema oko ostanka u ligi ne bi smjeli imati. Ipak, blagdane bi bilo ljepše dočekati s pobjedom.
Raspored 11. kola A-2 lige (danas): Kaštela – Sonik-Puntamika (18), Jazine – Omiš galeb (20,15), DOŠK – Sukošan (17.39), Solin – Poličnik (17) Cetina – Šibenik, Trogir – Metković.