Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Učenici sedmi put pobijedili profesore

21.12.2016. 23:00
Učenici sedmi put pobijedili profesore


Mjesecima su u Osnovnoj školi Zadarski otoci i okolnim vrtićima trajale pripreme za tradicionalni božićni sajam. Predvorje škole sinoć je vrvjelo od učenika, roditelja, djelatnika škole, ali i onih koji su dječje rukotvorine došli kupiti znajući da se one prodaju u – humanitarne svrhe.
Opći delirij nastao je kad se na pozornicu popela prva ženska grupa u Dalmaciji, Kraljice Tina Lenkić, Patricija Žunić, Lucija Marcelić, Valentina Gudelj i Anđela Krizman, predvođene popularnim voditeljem Igorom Jelenićem Totom.
U predbožićnom raspoloženju učenici, roditelji, bake i djedovi te mnogobrojni posjetitelji dobre volje mogli su nabaviti božićne poklone, uživati, zapjevati i zaplesati uz bogati program.
– Prikupljene donacije dijelom idu za pomoć naoj vrlo talentiranoj učenici koja svira violončelo, dio za nekoliko obitelji naših učenika, a na nastavničkom vijeću odlučit ćemo što ćemo s ostatkom, kazao nam je ravnatelj škole Davor Barić.
 Okupljeni su uživali u gastro ponudi, bogatoj tomboli, starim i zaboravljenim igrama muzeja u školi, velikoj ponudi štandova, maštovito izrađenih ukrasa, suvenira, poklona, slatkih paketa božićnih kolačića vrijednih ruku učenika, njihovih nastavnika i roditelja, humanitarnoj aukciji i brojnim drugim iznenađenjima.
U nastavku večeri uslijedila je tradicionalna božićna nogometna utakmica između učenika i njihovih nastavnika i sudjelujte u bodrenju ekipa. Sedmi sraz donio je i sedmu pobjedu učenika, ovaj put rezultatom 4:2, a njih su burnim pljeskom podržale prepune tribine školske dvorane.