Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Umirovljenica ostala bez novca i osobnih isprava

22.01.2012. 23:00
Umirovljenica ostala bez novca i osobnih isprava


Nesretna umirovljenica, u dobi od 69 godina iz Zadra, zasigurno neće tako skoro zaboraviti ovaj petak kada joj je nepoznati razbojnik ukrao novčanik s novcem i osobnim ispravama. Krađa se dogodila između 9 i 10 sati ujutro, u trgovini mješovitom robom U Ulice Hrvoja Vukšića. Umirovljenica je krađu odmah prijavila zadarskim policajcima i procijenila štetu na oko tisuću kuna.
Policajci pokušavaju ući u trag bešćutnom lopovu.
Mobitel vrijedan više od tisuću kuna ukraden je 12-godišnjoj djevojčici, učenici Osnovne škole “Zadarski otoci” koja se nalazi u Šibenskoj ulici u Zadru. Krađa se dogodila prošlog utorka između 17 i 18 sati.
U razdoblju od 20. prosinca prošle godine do 20. siječnja ove godine, u mjestu Pridraga, nepoznati počinitelj je provalio u ograđeno skladište u vlasništvu 63-godišnjaka, iz kojeg je odnio oko dvije tisuće kilograma raznih otpadnih metalnih predmeta. Materijalna šteta procjenjuje se na 20 tisuća kuna.
U noći na nedjelju u Biogradu, u polju na predjelu Koševići, provaljeno je i u poljsku kućicu vlasništvo 66-godišnjaka, iz koje su ukradene dvije rabljene kosilice i dvije stare bakrene leđne pumpe. Materijalna šteta procjenjuje se na dvije tisuće kuna.