Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zebić: Sve je dobro završilo

Autor: Drago Bajković

22.02.2009. 23:00
Zebić: Sve je dobro završilo

Foto: Vedran SITNICA



Da nismo uspjeli pobijediti ne znam što bih vam sada govorio – kaže Zebić
Nakon pobjede nad Cibalijom trener domaće momčadi Dalibor Zebić bio je puno bolje volje od kolege s klupe Vinkovčana Stanka Mršića. Ipak od sportskog direktora Josipa Bajla, kako to i bonton nalaže, prvi je riječ dobio gostujući trener.
– Ovo nam je zapravo bio prvi izlazak na travnati teren, s obzirom da smo kroz ove pripreme zbog vremenskih neprilika bili primorani trenirati svugdje samo ne na travnjaku. Pribojavao sam se toga da sve neće biti idealno na otvaranju proljeća i pogodio – požalio se nekadašnji trener Zadra i potom se okrenuo utakmici.
– Zadar je agresivnije krenuo u utakmicu i to im je donijelo rezultat. Dvaput su u prvom poluvremenu poentirali pored prilično smušene obrane moje momčadi. U drugom dijelu sam napravio neke promjene u momčadi i to je donijelo pomak u našoj igri. Uspjeli smo preko Husića postići taj zgoditak i vratili se u utaklmicu. Nažalost, nakon toga u nekoliko navrata nismo uspjeli bolje reagirati i izravnati rezultat. Čestitke Zadru na pobjedi, više su željeli pobjedu i na kraju su je i osvarili – rekao je Stanko Mršić.
Domaći trener Dalibor Zebić nije krio da je ovo bila vrlo teška utakmica za njegovu momčad.
– Da nismo uspjeli pobijediti ne znam što bih vam sada govorio. Ovako je sve dobro završilo, osvojili smo tri boda koja su u ovome trenutku za nas najvažnija. U prvom poluvremenu bili smo odlični, rastrčani i napadački opasni. To je ono što tražim od svojih igrača u proljetnom dijelu prvenstva – kaže Zebić svjesan
da je njegova momčad imala i loših perioda.
– U drugom poluvremenu sve se okrenulo, ulaskom Husića Cibalia je zaigrala puno bolje, a mi kao da smo nestali s terena. Vinkovačani su u tim trenucima dominirali sredinom terena i imali inicijativu. Na sreću, nakon primljenog zgoditka opet smo počeli igrati i do kraja utakmice uspjeli sačuvati pobjedu. Ovaj trobod nam puno znači, koliko bodovno toliko i zbog atmosfere uoči nadolazećih utakmica.


 O POJAČANJIMA


Od novinara je stigao upit koliko je zadovoljan igrom trojca koji je Zadar pojačao u prijelaznom roku.
– Šaranović je bio dobar, radio je svih devedeset minuta i donio kvalitete u našu igru. Beqiri je bio čvrst i također mogu biti zadovoljan njegovom igrom. Kad je riječ o Jozinoviću, čini mi se da je bio pomalo impresioniran i nije pružio ono što svakako možemo od njega očekivati u nastavku prvenstva – kazao je Zebić.