Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Interes veći nego lani, izbor 28. travnja u Biogradu

22.03.2016. 23:00
Interes veći nego lani, izbor 28. travnja u Biogradu


Uz lijep izgled, tražio se i izgrađeni identitet djevojke, ali i druga znanja. Zadrankama toga nije nedostajalo. Jedna od kandidatkinja govori tri strana jezika, a ima tek sedamanest godina
Proteklih dana u Zadru se održavaju audicije za izbor najljepših djevojaka Zadarske županije koje će sudjelovati u izboru za Miss 28. travnja u Biogradu na Moru. I dok je 12 njih već odabrano, jučer su se provodili finalni izbori u zadarskoj Ledani kako bi ih sveukupno bilo 15. Uz lijep izgled, tražio se i izgrađeni identitet djevojke, ali i druga znanja. Zadrankama toga nije nedostajalo, doznali smo od Klare Ivanović. Jedna od kandidatkinja tako govori čak tri strana jezika, iako ima tek sedamanest godina, a i druge kandidatkinje istakle su su rezličitim znanjima od crtanja pa na dalje.
– Ove godine interes je veći nego što je to bilo prošle godine i to je pozitivno. Kod djevojke gledamo sve, kakva je osoba, je li spremna na jedno takvo natjecanje, pojašnjava Ivanović.
Izbor za Miss održava se u Ilirija d.d. Hotel & Resortu, a organizatori su Alen Ljubić i Klara Ivanović.
Oni u suradnji sa Gradom Biogradom na Moru i TZ Grada Biograda na Moru koji su generalni pokrovitelji, te Ilirija d.d. Hotel & Resortu pripremaju pravi spektakl ljepote.
– Želja nam je bila spojiti turizam, modu i ljepotu pa smo zajedno osmislili kako ćemo predstaviti našu lijepu županiju, kako u Hrvatskoj tako i svijetu. Biograd je od davnina poznat kao kraljevski grad koji već ima dugogodišnju tradiciju i događanja tijekom cijelog ljeta. Hoteli Ilirija su isto tako posebno mjesto za odmor te sa svojom ponudom svojim gostima nude najbolje, poručili su.