Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

“HDZ-u i SDP-u je dobro, građanima sve teže”

22.03.2017. 23:00
“HDZ-u i SDP-u je dobro, građanima sve teže”


Zadarski HSLS jučer je predstavio kandidate za zamjenike gradonačelnika Zadra – riječ je o čelnici Gradskog odbora stranke Marini Marić te zadarskom ginekologu Ivi Žuveli. Predstavljanju kandidata nazočio je i predsjednik županijske organizacije, Marko Klanac, te stranački kandidat za gradonačelnika Nino Dellavia, koji je istaknuo kako je uvjeren u HSLS-ove dobre rezultate na lokalnim izborima:
– Kandidaturom ovo dvoje vrhunskih stručnjaka osnažujemo našu listu, osiguravamo prepoznatljivost te dodatno ističemo ambicije za ostvarivanje dobrog rezultata na predstojećim izborima – poručio je Dellavia.
Dellavia se osvrnuo “tihu koaliciju HDZ-a i SDP-a u Zadru” navodeći kako je “i jednima i drugima dobro, a Zadranima sve teže”:
– Mislim da je vrijeme da tome stanemo na kraj i da interese građana stavimo na prvo mjesto. HSLS se zauzima za razvoj modernog, otvorenog i transparentnog Zadra, gdje će se odluke donositi u dijalogu s građanima i u njihovom interesu. Umjesto na zapošljavanje podobnih, novac treba usmjeriti na povezivanje naših škola i fakulteta s tržištem rada. Nama treba hitno preusmjeravanje mladih na ICT, učenje digitalnih vještina, stvaranje uvjeta za rast start-upa, povezivanje s drugim HUB- ovima u zemlji i Europi – poručio je Dellavia.