Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Uhvaćena s “travom”

22.04.2011. 22:00
Uhvaćena s “travom”


Na Obali kneza Domagoja u Zadru, na puntamiškoj plaži u četvrtak oko 19 sati, policajci su zatekli  36-godišnjakinju iz Zadra s tri grama marihuane.
Žena je dovedena na kriminalističko istraživanje, marihuana  joj je oduzeta, a protiv nje slijedi kaznena prijava zbog  zloporabe opojnih droga.
Ukrao priloge humanitarne udruge
Paški i benkovački policajaci zajedničkim su  snagama okončali kriminalističko istraživanje nad dvojicom  28-godišnjaka iz Paga i Benkovca koje se sumnjiči da su  početkom travnja, u Pagu na predjelu Julovica provalili u  zgradu trgovačkog društva Pagplastika. Ukrali su bakreni kabel,  dvije vage, dva aparata za zavarivanje i drugi alat u ukupnoj  vrijednosti od oko 28 tisuća kuna.
Protiv obojice je podnesena kaznena prijava zbog krađe.
U Benkovcu su policajci podnijeli kaznenu prijavu protiv  36-godišnjaka s benkovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je,  prije tri dana, iz poštanskog ureda u Benkovcu ukrao plastičnu  kutijicu s prilozima jednoj humanitarnoj udruzi u vrijednosti  oko tisuću kuna.
Policijski službenici Prve policijske postaje u Zadru dovršili  su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjacima i 20-godišnjacima iz Zadra, koje se sumnjiči da su početkom ovog  mjeseca u Ulici Marijane Radev u Zadru, sa skladišta jednog  trgovačkog društva, odnijeli europalete u vrijednosti od oko pet  tisuća kuna.
Otkriven je i kradljivac automobilskih guma. Naime, nakon  dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je riječ  o 22-godišnjaku iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je početkom  svibnja prošle godine iz vulkanizerske radnje u Ulici Vlatka  Mačeka u Zadru, ukrao osam automobilskih guma vrijednih  oko četiri i pol tisuće kuna.
Lopov provalio u kuću i ukrao zlatninu
Tijekom četvrtka ujutro provaljeno je u obiteljsku  kuću u Ulici Borisa Papandopula u Zadru, a razbojnik je ukrao  zlatninu u vrijednosti od oko 10 tisuća kuna u vlasništvu  43-godišnjaka.
U noći sa srijede na četvrtak, u mjestu Rtina, na predjelu  zaseoka Miletići, s glisera na vezu, u vlasništvu 40-godišnje  talijanske državljanke ukraden je vanbrodski motor “yamaha”,  vrijedan oko 25 tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave.