Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Nogometaši Zadra darovali krv

22.06.2017. 22:00
Nogometaši  Zadra darovali  krv


Osim čina darivanja, cilj ove akcije bio je i porukama #DarujKrv #DarujŽivot potaknuti i sve ostale da odvoje malo svog vremena i učine ovo dobro djelo koje nekome može spasiti život
Igrači i djelatnici Nogometnog kluba Zadar u petak su na Odjelu za transfuziju Opće bolnice Zadar darovali krv. Osim čina darivanja, cilj ove akcije bio je i porukama #DarujKrv #DarujŽivot potaknuti i  sve ostale da odvoje malo svog vremena i učine ovo dobro djelo koje  nekome može spasiti život.
– Prvi put sam darovao krv i mogu reći da je osjećaj poseban. Sigurno  ću nastaviti darivati i ubuduće, a ovom prilikom pozivam sve ljude da  se odazovu akcijama dobrovoljnog darivanja ili jednostavno navrate do  bolnice i daruju dio sebe u humane svrhe – kazao je igrač Roberto Viduka.
Krv je uvijek potrebna, naročito sada u ljetnim mjesecima i svaki dobrovoljni darivatelj je i više nego dobrodošao.
– Hvala NK Zadar na ovoj akciji, koja je potpuno uspjela. Većina momaka je uspjela dati krv, a posebno mi je drago što su neki to učinili prvi put. Svaka doza krvi je dragocjena, pogotovo po ovim velikim  vrućinama i kad god dođete, dobrodošli ste – kazao je Branko Kolanović, tajnik zadarskog Crvenog križa.