Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Millennium jump odgođen za sljedeću subotu

22.07.2011. 22:00
Millennium jump odgođen za sljedeću subotu


Najmasovniji skok u more, dmMillennium jump, odgođen je zbog loših vremenskoh uvjeta za sljedeću subotu. Kad je postalo jasno da se vremenske prilike neće poboljšati, organizatori su odlučili odgoditi ovu manifestaciju za tjedan dana.
– Loše vrijeme, kiša, vjetar, nisu uvjeti u kojima bi se ovakav skok trebao dogoditi. Zato smo prvo odlučiti otkazati današnje skokove, a onda i za sljedeći termin izabrati subotu 30. srpnja, potvrdio nam je organizator Igor Bačić.
Svi koji neće moći sudjelovati u jumpu sljedeće subote pozvani su vratiti akreditacije u Turistički informativni centar na Narodnom trgu  od ponedjeljka do srijede. Te iste neiskorištene akreditacije vraćat će se u poticaj u četvrtak i petak na štandu na Narodnom trgu.
Program za sljedeću subotu ostaje isti. Organizatori najavljuju program u trajanju od najmanje šest sati u kojem će osim skokova u more biti i gostovanje DJ-a, benda te nagradne igre.
 Na ulazu na rivu svi sudionici dobit će poklon pakete sponzora i organizatora, a tijekom događaja bit će i osigurani od strane tvrtke Euroherc. Pored toga, ovogodišnja novost je i najveći besplatni dermatološki pregled za sve sudionike koji će biti organiziran u stankama između skokova na za to posebno uređenom mjestu. Također, tu je i novost vezana i za milenijsku fotografiju pa će tako svi sudionici ove subote imat crvene DM Milllenium jump majice te će u 17 sati formirati veliku svjetski prepoznatljivu šahovnicu koja će biti snimljena iz zraka. Uz šahovnicu bit će tu i još dvije teme “Crveno more” i “Pozdrav Japanu”, a snimka će istog dana obići svijet putem međunarodne TV razmjene i putem brojnih svjetskih portala, ističu organizatori.