Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Zagrepčanka prešla preko dvije pune crte

Autor: Suzana Bandić

22.07.2013. 22:00
Zagrepčanka prešla preko dvije pune crte

Foto: Zvonko KUCELIN



Vozačica honde krenula se uključiti u promet izlazeći s parkirališta na Ravnicama i htjela prema Centru


Pravi prometni krkljanac mogao se vidjeti jučer prijepodne nedaleko Košarkaške dvorane Jazine i zgrade Pegla, a izazvala ga je 64-godišnja Zagrepčanka. Žena se, po policijskim podacima, krenula uključiti u promet izlazeći s parkirališta na Ravnicama te je prešla preko dvije kolničke trake iz pravca “Pegle” i uključila se preko dvije pune crte u prometni trak prema centru. No protuzakonito manevriranje hondom zagrebačkih tablica završilo je sudarom s dva vozila kojima su upravljali 45-godišnji vozač i 45-godišnja vozačica, zatečeni nepropisnim “upadanjem” zagrebačke vozačice u promet.
Na automobilima, jednom zagrebačkih, a dva zadarskih tablica, nastala je manja materijalna šteta.
A večer ranije oduzimanje prednosti 32-godišnjem mopedistu, koje je skrivio 18-godišnji vozač, završilo je teško, manje bezazleno – teškim ozljeđivanjem 32-godišnjeg vozača mopeda.
– Nesreća se dogodila na križanju ulica Josipa Jurja Strossmayera u nedjelju oko 18 sati kada je vozač automobila zadarskih registracija dolazeći iz smjera Tankerkomercove marine skretao ulijevo i tako oduzeo prednost vozaču skutera, rekli su u PU zadarskoj pojasnivši kako je vozač skutera pao i zadobio teške tjelesne ozljede, zbog čega 18-godišnjaku slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.