Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Vozio ukraden kombi i oštetio ga

22.08.2011. 22:00
Vozio ukraden kombi i oštetio ga


Policijski službenici Policijske postaje u Pagu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u nedjelju ujutro, na plaži Katarelac na Pagu, pod utjecajem alkohola originalnim ključem, koji je pronašao u bravi, uzeo kombi u vlasništvu jednog trgovačkog društva iz Zagreba, kojim se koristio za vožnju te ga i oštetio.
Kamion je vraćen odgovornoj osobi u poduzeću, a protiv kradljivca je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela koje je ocijenjeno kao oduzimanje tuđe pokretne stvari i oštećenja.
Zaboravio zaključati auto pa ga opljačkali
Mobitel “samsung” i oko tisuću i pol kuna, ukradeno je u nedjelju poslijepodne iz automobila fiat u vlasništvu 26-godišnjaka. Auto je bio parkiran u Žumberačkoj ulici u Biogradu. Sveukupna materijalna šteta iznosi oko dvije tisuće kuna. A, u noći sa subote na nedjelju u autokampu u Zadru ukraden je bicikl “trek” u vlasništvu 52-godišnjeg nizozemskog državljanina vrijedan oko devet tisuća kuna i bicikl “cube” u vlasništvu 45-godišnjeg Nijemca, vrijedan oko osam tisuća kuna. Na plaži Katarelac na Pagu, nepoznati počinitelj je u nedjelju oko 18 sati iz otključanog automobila toyota slovačkih registracija ukrao novac, mobitele i kreditne kartice u vlasništvu četiri slovačke državljanke u dobi od 22, 23, 24 i 25 godina. Materijalna šteta iznosi oko dvije i pol tisuće kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave.